Societat Catalana
d'Al·lèrgia i Immunologia Clínica
Toggle navigation
SCAIC
Inici
La nostra Societat
Objectius
Estatuts
Junta Directiva
Nous Socis
Comitès
Model
Notícies
Recopilació
Formació
Activitats Acadèmiques
Activitats Extracadèmiques
Normatives
Beques i Premis
Històric d'activitats
Utilitats per a professionals
Protocols i Guies
Documentació
Comunicacions i sessions
Activitats Comitès
Vídeos activitats
Borsa de treball
Informació per a pacients
Malalties Al·lèrgiques
Consells per a pacients al·lèrgics
Immunoteràpia: les vacunes
Hospitals amb Servei d’Al·lergologia
Enllaços d'interès
Preguntes freqüents
Àrea privada
Atenció!
Per motius de seguretat s'han actualitzat les contrasenyes. Si no pot accedir segueixi els passos de l'enllaç
Ha oblidat la contrasenya ?
Usuari
Contrasenya
Accedir
Ha oblidat la contrasenya ?
Detall de l'activitat
<< Tornar
Abril
30
2022
Al·lèrgia a aliments: més enllà de l'evitació
Taller
Societat Catalana d'Al·lèrgia i Immunologia Clínica
Dissabte, 30 d'abril de 2022|Sala 3| Acadèmia
Inscripcions
Programa
30-04-2022
|
09:00
-
14:00
|
Sala 3
09:30
-
09:45
Benvinguda
( Sessió inaugural )
09:45
-
10:55
Investigació en Inducció de Tolerància Oral (ITO) a aliments: nous protocols
( Sessió )
Moderador/a:
Rocío Casas
Moderador/a:
Sònia Gelis i Caparrós
ITO a peix
Ponent:
Cristina Martorell
ITO a cacauet
Ponent:
Raphaëlle Bazire
Discussió i preguntes
11:00
-
11:15
Pausa
( Descans )
11:15
-
12:55
Diagnòstic i tractament en al·lèrgia a aliments
( Sessió )
Moderador/a:
Laia Prat Vergés
Moderador/a:
Cynthia Giovanna Araujo Sánchez
L’experiència d’Infermeria a l’Hospital de Dia
Ponent:
Mº Teresa Carnero
Ponent:
Montserrat Selvas
ITO en situacions especials
Ponent:
Àngela Claver Monzón
Ponent:
Laura Valdesoiro Navarrete
Discussió i preguntes
13:00
-
14:00
Fi de l'activitat
( Sessió cloenda )