Detall de la notícia

Convocatòria de la propera sessió del curs acadèmic corresponent al Matí Al·lergològic
Publicat: 02/01/2017

Us adjuntem la convocatòria de la propera sessió del curs acadèmic corresponent al Matí Al·lergològic que es celebrarà el proper dissabte 21 de gener de 2017 a l'Hospital de Terrassa , juntament amb una carta de presentació de l'acte on hi trobareu informació més detallada.

La data límit per la recepció de les comunicacions és el dissabte 14 de gener. És imprescindible confirmar l'assistència al dinar abans d'aquesta data.

Com en altres edicions aquest any les 3 millors comunicacions seran premiades amb una beca FAES per assistir al congrés de la SEAIC 2017

Us recordem la normativa que cal utilitzar per presentar els resums:

➢       S’ha de fer constar el títol del cas clínic, el nom(s) de(dels) l’autor(s) [inicial del nom seguida dels cognoms complets] i nom del centre de treball.

➢       Lletra: estil Times New Roman, mida de lletra 12, amb 1 ½ d’espaiat interlínies, màxim 1 foli DIN A4, Word com a processador de text.

➢       No podrà tenir més de 10 cites bibliogràfiques recents. El format seguirà les normes del Comitè Internacional d’editors de revistes mèdiques.

➢       Es remetran per correu electrònic tant al responsable encarregat del Servei que ho organitza com al Comitè d’Informàtica de la SCAIC.